• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se

  Zamena guma

  Gume za model Xiaomi M365 su testirane na 75kg na ravnoj površini. Potrebno je da gume budu napumpane na 3.5 bara ili 50 psi kako bi držale težinu do 100kg kolka je i zvanična težina koju trotinet može da ponese. Naši trotineti su imali vozače koji su imali i do 130kg ali baterija na Xiaomi M365 u tom slučaju traje do 1.5 h vožnje ili oko 15km.

  Spoljna guma za Xiaomi M365 je glavni uzročnik pucanja guma. Iako spolja deluje očuvano i dalje imaju resice koje pokazuju da je nova, nažalost iznutra su vidljivi končići sa strane koji usled raznog opterećenja koje trpe gume na našim ulicama i trotoarima, iskaču napolje i uništavaju unutrašnju gumu takođe sa strane. Pokušaji lepljenja guma nažalost su kratkog daha jer u tom slučaju unutrašnja guma na Xiaomi M365 puca na drugom mestu.

  Upozorenje: Novu unutrašnju ne savetujemo da postavljate na staru spoljašnju gumu!!!

  Unutrašnja guma za Xiaomi M365 može potrajati dugo ukoliko poštujete pravila i izbegavate neravnine ako je to moguće. Na tržištu su trenutno dostupne unutrašnje gume za Xiaomi M365 i za Xiaomi PRO. Unutrašnja guma za PRO je nešto uža guma i ima narandžasti ventil.

  Upozorenje: Ukoliko se odlučite da samostalno zamenite gumu naoružajte se živcima jer vas čeka nimalo lak posao.

  Loading...