• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se
  Blog online prodavnice - Zamena gume na električnim trotinetima Xiaomi m365

  Blog

  Poređenje Xiaomi Essential, 1S i Pro 2 električnih trotineta

  U ovom tekstu smo se osvrnuli na modele Xiaomi trotineta.

  Detaljnije...

  Električni trotineti-Modeli i cene!

  Pisali smo da je Xiaomi M365 najpopularniji električni trotinet na svetu. Danas smo rešili da predstavimo još neke električne trotinete, koji se izdvajaju kako cenom, tako izgledom i snagom. Otkrićete mnogo novih modela skutera na struju, koji postaju sve više zastupljeni na ulicama gradova širom sveta.

  Detaljnije...

  Električni trotinet RING-Ovlašćeni servis

  Odlučili smo da vam predstavimo električni torinet RING, a povod za ovaj tekst je vest da smo postali ovlašćeni servis za RING trotinet. O kakvom se modelu radi i kakve su mu karakteristike, saznajte u nastavku teksta.

  Detaljnije...

  10 saveta kako pravilno voziti električni trotinet

  Električni trotineti su sjajno sredstvo prevoza, ali pre prve gradske vožnje zahtevaju malo vežbe i upoznavanje sa samim uređajem. Često ćete čuti ukoliko želite da iznajmite i po prvi put probate električni trotinet da se vožnja ne razlikuje preterano od vožnje bicikla.

  Detaljnije...

  Električni Trotinet iz ugla korisnika

  Pročitajte iskustva jednog od prvih korisnika Električnog Trotineta u Srbiji !

  Detaljnije...

  Legalizacija električnih trotineta u svetu

  Ekspanzija električnih trotineta širom sveta dobro je poznata svima. Vlade širom sveta su nespremno dočekale upotrebu trotineta na ulicama. Zato danas na sve načine pokušavaju da nađu najbolji model kojim bi vožnju električnih trotineta stavila pod kontrolu. Jedna od zemlja koja če verovatno prva legalizovati ova prevozna sredstva je Velika Britanija.

  Detaljnije...

  Električni trotineti sa gumom od 16“!!!

  Kompanija Razor proslavlja 20 godina postojanja, a povodom toga su predstavili nove električne trotinete koji nude rešenje za problem koji muči sve u ovoj industriji, a to su tanke gume. Novi Razor EcoSmart SUP model električnog trotineta ima gigantske gume, veličine čak 16“.

  Detaljnije...

  Gume za električni trotinet

  Gume za električne trotinete predstavljaju najvažniju stvar koja doprinosi uživanju tokom vožnje. One utiču na bezbednost i kvalitet vožnje.

  Detaljnije...

  Da li su električni trotineti spas za saobraćaj

  Ekspanzija električnih trotineta na ulicama gradova širom sveta, ima potencijal da reši neke od gorućih problema urbanih sredina. Zato postavljamo sledeće pitanje. Da li su električni trotineti spas za saobraćaj?

  Detaljnije...

  Električni trotinet Xiaomi M365-Kralj električnih skutera!

  Rešili smo da vam predstavimo najpopularniji model ovog prevoznog sredstva, a to je električni trotinet Xiaomi M365!

  Detaljnije...
  Loading...