• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se

  Angry Xiaomi

  Paket uključuje 3 verzije koje se razlikuju po snazi u režimu Sport, Eko i Drive. Imajte na umu da je maksimalna brzina koja se može postići u režimima SPORT u ekstremnijim verzijama potpuno ista, samo se ubrzanje menja (na primer SPORT i DUSTER će imati istu maksimalnu brzinu). U stvari, samo nekoliko vati je dovoljno za postizanje veće brzine, vati utiču na ubrzanje i performanse pri usponima.

  Verzije:

  SMOOTH VERZIJA: najslabija sa svojih oko 750W maksimuma. U režimu SPORT će u svakom slučaju dobro povećati performanse skutera serije M365 / 1S, a da to ne dovede do preterane potrošnje baterije. Takođe se može koristiti na modelu Pro 1 (dovešće do blagog pada maksimalne snage u poređenju sa originalnim firmerom, ali uz optimizaciju) i na Pro 2 (iste snage kao originalni firmer, ali optimizovan). Jedina verzija koja se može instalirati na Xiaomi Essential koja neće imati koristi od ubrzanja, već samo maksimalne brzine.


  SPORT VERZIJA: Oko 850W prave snage, koja je već pomenuta u drugim paketima firmera i višestruko je testirala hiljade korisnika u njenim prethodnim verzijama. Dovodi do izvrsnog povećanja snage na M365 / 1S (teoretski maksimum do kog se mogu bezbedno bustovati), više nego dobro povećanja na Pro 2, opšteg poboljšanja performansi i na Pro 1.


  DUSTER VERZIJA: Otprilike 1100W prave snage. Preporučuje se samo za serije Pro1 / Pro2. Veliko pojačanje snage. Temperature upravljačke jedinice moraju se nadgledati ako se koriste u SPORT režimu. Takođe se preporučuje pojačanje kontrolne jedinice dodavanjem lema u trag i eventualnom zamenom MOSFET-ova u slučaju M365 / Pro, posebno ako je vozač težak i često se suočavate sa usponima. Model 1S / Pro 2 već ima delimično ojačanu upravljačku jedinicu, preporučujemo samo nadgledanje temperatura tokom toplijih dana.
  Loading...