• Morate uneti minimum 3 karaktera

    • Moj Nalog
    Prijavi se
    Električni trotinet RING-Ovlašćeni servis - Zamena gume na električnim trotinetima Xiaomi m365

    Električni trotinet RING-Ovlašćeni servis

    Autor: http://www.vividwriting.com/
    02.02.2021.

    Odlučili smo da vam predstavimo električni torinet RING, a povod za ovaj tekst je vest da smo postali ovlašćeni servis za RING trotinet. O kakvom se modelu radi i kakve su mu karakteristike, saznajte u nastavku teksta.

    Odlučili smo da vam predstavimo električni torinet RING, a povod za ovaj tekst je vest da smo postali ovlašćeni servis za RING trotinet. O kakvom se modelu radi i kakve su mu karakteristike, saznajte u nastavku teksta. 

    RING odiše veoma moderan dizajn. Posebno se ističu plavi detalji koji se mogu uočiti u mraku, što dodatno doprinosi njegovom dizajnu. Poput Xiaomi električnih trotineta, njegova konstrukcija je izgrađena od aluminijuma Aero Space-Grade, koja se koristi u avio industriji. Zbog čega je otporan na koroziju, kvašenje, prašinu i blato.

    Električni trotinet RING poseduje motor snage 300W, to je posebna pogodnost za osobe sa više kilograma i vožnju pri usponu, ali samo do 15%.

    Njegov kompjuter je isto vrlo moderno osmišljen. Možete videti koliko je preostalo snage u bateriji, brzinu tokom vožnje. Jednim dugmetom vi kontrolišete paljenje svetla, kao i podešavanje na safe mode, takođe on ili off opciju.

    RING ima bateriju jačine 18.650mAh, 36V / 4,4 Ah. Ove specifikacije će vam sigurno omogućiti vožnju i do čak 15km samo sa jednim punjenjem. Pored toga, preko kompjutera vi možete odabrati tip vožnje kojom ćete štedeti bateriju.

    Kočioni sistem je dupli. Prednji točak ima E-ABS anti lock sistem, dok se na zadnjem točku nalaze mehanički diskovi za kočenje, kao kod motora.

    Jedna od sjajnih stvari koju poseduje RING električni trotinet je SOFT Start Up funkcija. Prilikom dodavanja gasa, vaš trotinet će ubrzati postepeno. Sigurnost je na prvom mestu, a ovim se dodatno vodi računa o bateriji i elektronici. Jedina mana koja se ovde može pomenuti je što se na uzbrdicama sporije kreće.

    Veličina guma je 8,5 inča. Uglavnom su sa unutrašnjom ineophodno ih je doduvati odmah po kupovini. Imaju i AIR STEP sistem, to omogućava vožnju i po neravninama. Ove gume se naduvavaju na 3.5 bara.
    Jačina prednjeg svetla je 1,5W. To omogućava domet od 6 do 8 metara. Zadnje svetlo je crvene boje. Pri kočenju se pali stop svetlo, i počinje da treperi.

    RING je lak sa prenos. Idealan je ako želite da ga ponesete na neko putovanje i koristite dok obilazite grad. Poseduje gumene ručke koje neklizaju, nogicu za parking i zvonce.  

    Sve delove i materijale možete pronaći kod nas u servisu. Kao što smo pomenuli, sada smo ovlašćeni servis i za električni trotinet RING.

    Izvor: Ring Sport
    Loading...